Grande Panini București - GrandePanini.ro

Grande PaniniKea Panini SRL este o firmă înființată în 2011 ce are ca obiect principal de activitate, producerea sandwichurilor de tip panini. Necesitatea apariției noastre era evidentă în condițiile în care pe piața din România nu există un producător orientat pe această nișă. Folosind numai mezeluri italienești, extrem de scumpe în raport cu posibilitățile pieței din România, nu a fost ușor sa găsim rețeta care să ne asigure un raport bun calitate/preț.

În final și-a făcut apariția pe piață noul brand "Grande Panini", care după succesul înregistrat în primele 12 luni de funcționare, ne-a arătat că aveam dreptate. Piața avea nevoie de un produs de o calitate superioară, iar faptul că am reușit să ieșim pe piață cu prețuri accesibile ne-a asigurat succesul.

Planurile de viitor includ, pe lângă marirea portofoliului de sandvichuri panini, și adăugarea salatelor cu același specific. Din punct de vedere al dezvoltării afacerii, dorim deschiderea punctelor proprii de desfacere, a francizei, dar și a site-ului online. Oportunitățile de colaborare vor fi în continuare prezente, iar prin deschiderea site-ului de comenzi online vom integra și un sistem ce va permite chiar și persoanelor fizice accesul la oportunități de colaborare lucrative pentru ambele părți.

Franciza și Punctele proprii de lucru

În următoarele luni vom începe operarea francizei "Grande Panini". Dacă ești un potențial investitor nou, lasă-ne datele tale și te vom contacta la momentul potrivit. De asemenea, dacă dețineți un spațiu bine amplasat cu o dimensiune cuprinsă între 10-35 mp, contactați-ne acum!

Oportunități de colaborare pentru firme

Ai o terasă, o cafenea, un magazin sau mai multe și vrei să ai în portofoliul tău un produs premium la un preț accesibil?

Dacă da, lasă-ne datele de contact, câteva informații despre afacerea ta și un agent de vânzări te va suna în cel mai scurt timp posibil.

Oportunități de colaborare persoane fizice

Ești un manager ce apreciază cât este de important ca angajații să fie mulțumiți? Ești un angajat care știe că firma caută soluții pentru oferirea mesei la locul de muncă ? Dacă da, atunci ai nimerit bine!

Oferim pe lângă discounturi generoase și procente din valoarea totală a comenzilor celor ce înlesnesc încheierea unor contracte. DA! Poți câștiga chiar și bani alături de noi...